GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θρίλερ» με τη διαθήκη-μυστήριο του Γιώργου Βακάκη - Τι διεκδικεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα και συγκλόνισε το...

Έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα και συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν και πάλι. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη σύζυγο και τον μόλις τριών ετών γιο του διεκδικεί από την οικογένεια του Mr. Jumbo πάνω από 2 εκατ. ευρώ με εκτενή αναφορά στη διαθήκη-μυστήριο του 23χρονου οδηγού της μοιραίας Porsche.
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» ο Γιώργος Βακάκης, είχε συντάξει μία ιδιόγραφη διαθήκη, μόλις τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 30 Νοεμβρίου του 2016, ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έγραψε: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι ευθύνη γι’ αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πρώτα πάρει η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».
Στην πολυσέλιδη αγωγή του, όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», ο Υπάτιος Πατμάνογλου σχολιάζει ότι σε αυτή τη διαθήκη, ο Γιώργος Βακάκης δεν προσδιορίζει τα ποσά που παραχωρεί στους συγγενείς του. Αναφέρει ότι από την ερμηνεία της διαθήκης συνάγεται ότι δεν διατέθηκε όλο το ενεργητικό της κληρονομιάς.


Η πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου υποστηρίζει ουσιαστικά ότι ο Γιώργος Βακάκης άφησε κληρονόμους τους γονείς και τη μία του αδερφή μέσω της διαθήκης, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει το σύνολο της περιουσίας του. Οπότε γι' αυτό το κομμάτι κληρονομείται εξ’ αδιαθέτου από την οικογένειά του, άρα περιλαμβάνεται και η δεύτερη αδερφή του, που δεν υπάρχει στη διαθήκη.
Πρόκειται για τη Σοφία Βακάκη, η οποία θεωρείται βασίλισσα των Jumbo, αφού έχει ήδη προετοιμαστεί για να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.
Οι διεκδικήσεις
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητάει από την οικογένεια Βακάκη, μεταξύ άλλων, 2.840 ευρώ για τα έξοδα κηδείας, 3.096 ευρώ για τα έξοδα κατασκευής τάφου, 9.000 ευρώ για την καταστροφή του αυτοκινήτου του και αντίστοιχο ποσό για το περιεχόμενο στις βαλίτσες της οικογένειας.
Επιπλέον ζητάει 750.000 ευρώ για ψυχική οδύνη για τον θάνατο της συζύγου του και το ίδιο ποσό για το θάνατο του γιου του. Αξιώνει και 384.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη στέρηση των υπηρεσιών της συζύγου του, τα οποία μάλιστα επιδιώκει να λαμβάνει με μηνιαίες καταβολές, ύψους 800€ από το 2017 έως και το 2056.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση