GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να τρώμε το φαγητό κρύο

Πως σας ακούγεται ότι το κρύο φαγητό ίσως είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να αδυνατίσετε; Είναι σίγουρο ότι πολλές φορές επιστρέφετε από...

Πως σας ακούγεται ότι το κρύο φαγητό ίσως είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να αδυνατίσετε;
Είναι σίγουρο ότι πολλές φορές επιστρέφετε από τη δουλειά και δεν έχετε κουράγιο να ζεστάνετε το φαγητό σας. Παρόλα αυτά, πρέπει. Ειδικά αν είστε σε φάση που επιθυμείτε να προσέχετε τη διατροφή σας.
Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι το ίδιο φαγητό μπορεί να έχει διαφορετική γεύση ανάλογα με τη θερμοκρασία στην οποία βρίσκεται. Ακόμα και το πιο νόστιμο πιάτο όταν είναι παγωμένο θυμίζει... πλαστικό. Τόσο η θερμοκρασία του προϊόντος, όσο και η θερμοκρασία του στόματος επηρεάζουν τη γεύση που αποκομίζουμε.
Εκτός από άνοστο, το κρύο φαγητό είναι και εχθρός της σιλουέτας σας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η θερμοκρασία του φαγητού παίζει μεγάλο ρόλο στην ποσότητα που τελικά θα καταναλώσουμε.
Όταν το φαγητό είναι κρύο τα λιπαρά του συστατικά και η γεύση του «παγώνουν» και δεν διαχέονται σωστά προς τους γευστικούς κάλυκες ώστε να σταλεί το μήνυμα ότι έχετε ευχαριστηθεί και χορτάσει.
Έτσι, καταλήγετε να τρώτε πολύ περισσότερο απ' ότι θα τρώγατε αν το περιεχόμενο του πιάτου σας ήταν ζεστό. Μάλιστα, το ίδιο συμβαίνει και όταν τρώτε στα όρθια μπροστά από το ψυγείο ή πάνω από τον νεροχύτη χωρίς να χρησιμοποιείτε πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση