GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα "σφήνωσε" σε φωταγωγό

Μία 85χρονη γυναίκα σφήνωσε σε φρεάτιο φωταγωγού πολυκατοικίας και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκ...

Μία 85χρονη γυναίκα σφήνωσε σε φρεάτιο φωταγωγού πολυκατοικίας και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αμαλιάδα.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, η ηλικιωμένη προσπάθησε να καθαρίσει το εσωτερικό του φωταγωγού από το παράθυρο της τουαλέτας, ωστόσο έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο εσωτερικό του με το κεφάλι. Ο φωταγωγός ήταν πολύ στενός με αποτέλεσμα η 85χρονη να σφηνώσει. Η ηλικιωμένη καλούσε σε βοήθεια, την άκουσε η κόρη της και κάλεσε την Πυροσβεστική.
Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό της ηλικιωμένης έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Εξαιτίας της στενότητας του χώρου, της θέσης της παθούσης και του προχωρημένου της ηλικίας της, χρειάστηκαν επιδέξιες κινήσεις για τον απεγκλωβισμό της, με τους πυροσβέστες να είναι αντιμέτωποι και με τον χρόνο, καθώς κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο λόγω του ότι το κεφάλι της γυναίκας ήταν σφηνωμένο προς τα κάτω.
Μετά τον απεγκλωβισμό της, η 85χρονη μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Πηγή πληροφοριών: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση