GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση της κυβέρνησης των Σκοπίων για το συλλαλητήριο

H κυβέρνηση της ПΓΔΜ παραμένει αφοσιωμένη στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με την ελληνική κυβέρνηση, με τον σαφή στόχο να βρεθεί αξιοπρεπής ...

H κυβέρνηση της ПΓΔΜ παραμένει αφοσιωμένη στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με την ελληνική κυβέρνηση, με τον σαφή στόχο να βρεθεί αξιοπρεπής λύση στα ανοιχτά θέματα μεταξύ των δύο γειτονικών ευρωπαϊκών χωρών, ανέφεραν σε μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας το συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία.
Οι ίδιες πηγές από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ εξέφρασαν επίσης την πεποίθηση πως η πλειοψηφία των πολιτών των δύο χωρών επιθυμεί καλή γειτονία, που οδηγεί σε φιλία και σε σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη όλης της περιοχής.
Παράλληλα, σημείωσαν πως η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ εκπροσωπεί τις θέσεις που συμβάλλουν στην προώθηση της συνεργασίας και των προοπτικών μεταξύ των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση