GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική - Δεν υπογράφει ο Σαλμάς

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ που αφορά στη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμ...

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ που αφορά στη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη.
Αίσθηση προκαλεί ότι από την πρόταση απουσιάζει η υπογραφή του πρώην υπουργού Μάριο Σαλμά ο οποίος είναι μεταξύ των πολιτικών προσώπων που παραπέμφθηκαν σε προανακριτική για την υπόθεση Novartis.
Στην Πειραιώς, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση του, ενώ κάποιοι μιλούν ακόμη και για ενδεχόμενη διαγραφή του. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη .
Δείτε εδώ την πρόταση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση