GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική αποκάλυψη φίλου της Μαρίνας Πήχου: Ήταν "φυτό" για ένα μήνα μετά τον θάνατο του συντρόφου της - ΒΙΝΤΕΟ

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πήχου, κατά την αποχώρησή της από το Survivor συγκλόνισε τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές. Όπως είπε η ...

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πήχου, κατά την αποχώρησή της από το Survivor συγκλόνισε τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές. Όπως είπε η ίδια, αφιερώνει τη συμμετοχή της και όλους τους αγώνες που κέρδισε στον σύντροφό της, Θανάση Γκιτέρσο, που έχει φύγει από τη ζωή.
Ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν αθλητής του kick boxing, έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Ικαρία, το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Ο προπονητής και συνεργάτης του, Γιάννης Θεοφάνους, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" για τον αδικοχαμένο αθλητή, ανέφερε: «Τον Θανάση τον γνώριζα 15 χρόνια. Τα τελευταία 6-7 χρόνια ήμασταν συνεργάτες. Ήταν πάντα δίπλα μου. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι».

Αναφερόμενος στη Μαρίνα Πήχου, αποκάλυψε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor, είδε τον αγαπημένο της να πνίγεται, μπροστά στα ίδια της τα μάτια.
«Με την Μαρίνα ήμουν πάρα πολύ καλός φίλος. Και οι τρεις μας, ήμασταν μια πολύ καλή παρέα και αφού πέθανε ο Θανάσης συνεχίζαμε να κάνουμε παρέα με τη Μαρίνα. Ήμουν ο αδερφός της, ο ψυχολόγος της. Η Μαρίνα ήταν φυτό για ένα μήνα γιατί μπροστά στα μάτια της πνίγηκε ο άνθρωπος…
Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η Μαρίνα και έπαθε ένα σοκ. Ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι στην κηδεία, μεγάλο σοκ».
Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση