GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα του Χιμένεθ στον Μασούντ που θα συζητηθεί

Στην ομιλία του προς τους παίκτες του πριν την  προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο όλων για τη αυτοθυσία τους...

Στην ομιλία του προς τους παίκτες του πριν την  προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο όλων για τη αυτοθυσία τους στο ματς με την Ντιναμό, ζητώντας από εδώ και πέρα το 100%, ούτε καν το 99% .
Όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός «αύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις. Στο τέλος του χθεσινού ματς τα συναισθήματά μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω.
Αν έπρεπε να πάω στον κόσμο να χειροκροτήσω ή να έρθω σε εσάς να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι για εσάς. Το σίγουρο είναι ότι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα από εδώ πέρα πρέπει να τα δωσουμε όλα για το... δικό μας πρωτάθλημα και το... δικό μας κύπελλο».
Ολα αυτά φυσικά με την έννοια ότι «πρέπει να τα κάνουμε δικά μας, να τα κατακτήσουμε».
Στο τέλος της ομιλίας του Χιμένεθ πήγε να ζητήσει το λόγο ο Μασούντ και ο Ισπανός του είπε: «Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη, κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα όπως εσύ, με την προσπάθεια που κατέβαλλες σε όλο το ματς».
Τον Ιρανό, μάλιστα, ο Χιμένεθ τον απείλησε και με... πασίγιο ανάμεσα στους παίκτες για... φατούρο αν ζητούσε συγγνώμη.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση