GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε σε ταινία τρόμου - Της έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι γιατί αρνήθηκε να την "χουφτώσει" - ΦΩΤΟ

Μια 19χρονη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα, ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Σουηδίας. Ο άνδρας έβαλε τα χέρια του α...

Μια 19χρονη δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα, ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της Σουηδίας. Ο άνδρας έβαλε τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια της κοπέλας και αφού τον έσπρωξε, αυτός της έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι της.
Οι φωτογραφίες της αιμόφυρτης κοπέλας έχουν προκαλέσει σοκ στο Μάλμε της Σουηδίας. Η Sophie Johansson, 19 ετών, δήλωσε στα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν είχε ξανασυναντήσει τον άνδρα και ότι ξαφνικά ένιωσε τα χέρια του στο κάτω μέρος του σώματος της και ανάμεσα στα πόδια της, ενώ χόρευε. Η κοπέλα τον χτύπησε σπρώχνοντάς τον για να τον σταματήσει. Στη συνέχεια της έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Η 19χρονη πήρε την φίλη της και προσπάθησε να φύγει για να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Αλλά, ο άνδρας την ακολούθησε και την χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι.
"Νόμιζα ότι το υγρό που έτρεχε στο κεφάλι μου ήταν από το μπουκάλι που έσπασε, αλλά η φίλη μου, μου είπε ότι ήταν αίμα" δήλωσε σε τοπική εφημερίδα.
Στη συνέχεια, η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο και υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Λόγω έλλειψης στοιχείων οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση