GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει ακάθεκτη στο Ντουμπάι η Σάκκαρη

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Ντουμπάι πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν είχε καθόλου εύκολη αποστολή στον 2ο προκριματικό γύρ...

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Ντουμπάι πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν είχε καθόλου εύκολη αποστολή στον 2ο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships, αλλά κατάφερε να επικρατήσει στα δυο σετ της Su-wei Hsieh, με 7-5, 7-5.
Θυμίζουμε πως η πολύ έμπειρη Hsieh, στα 32 της χρόνια, προερχόταν από την εκπληκτική της πορεία έως τον 4ο γύρο στο Australian Open, όπου είχε αποκλείσει τις Garbine Muguruza και Agnieszka Radwanska.
Η Μαρία, η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος μόλις χθες, απέναντι στην Κινέζα Yafan Wang, άνοιξε τον αγώνα με ένα break για να προηγηθεί με 2-0. Διατήρησε την απόσταση ασφαλείας με την Hsieh έως και το 9ο game και στο 5-4 σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ.
Έφτασε 2 πόντους μακριά από την κατάκτησή του (5-4, 30-30), αλλά η 32χρονη Ταϊβανή έκανε το break και ισοφάρισε σε 5-5. Η ανταπόκριση ήταν άμεση για τη Μαρία, που ανέκτησε το προβάδισμά της, κάνοντας break στο αμέσως επόμενο για το game για το 6-5. Τη δεύτερη φορά που σέρβιρε για το σετ, κατάφερε να επιστρέψει από το 0-40 και με 5 διαδοχικούς πόντους να κάνει το 7-5!
Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο 2ο σετ, στο οποίο η Ελληνίδα παίκτρια έκανε πρώτη το break, για να προηγηθεί με 4-3 στο 7ο game. Προηγήθηκε έως και 5-3, αλλά στο 10ο game υπέστη το break (5-5). Όπως είχε συμβεί και στο 1ο σετ, η Σάκκαρη αμέσως ανέκτησε το πλεονέκτημα του break και στο 12ο game σέρβιρε επιτυχώς για την κατάκτηση της νίκης, που ήρθε έπειτα από 1 ώρα και 37 λεπτά.
Η Μαρία, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της απέναντι στην Hsieh σε 2-0 νίκες (την είχε κερδίσει και στην Κωνσταντινούπολη το 2016), τελείωσε τον αγώνα με 2 άσους και κατάφερε να σβήσει τα 6 από τα 8 break points που αντιμετώπισε.
Στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης της Samantha Stosur με την Christina McHale.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση