GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψε «φωτιές» η διαρροή διαλόγου Τσίπρα-Μητσοτάκη για το σκοπιανό από το Μέγαρο Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγές δημοσιοποίησαν μέσω του ΑΠΕ την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος του είπε ότι ανα...

Κυβερνητικές πηγές δημοσιοποίησαν μέσω του ΑΠΕ την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος του είπε ότι ανακινεί το σκοπιανό για να διασπάσει τη ΝΔ.
Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα: το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός, τη φράση αυτή διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει ούτε για να ενώσει κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.
Επιπλέον αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχει ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.
Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι όσο περνάει από το χέρι του, θα το λύσει.
ΝΔ: Ας το είχε σκεφτεί νωρίτερα
Πηγές της ΝΔ απαντώντας στην διαρροή του Μαξίμου μέσω του Αθηναϊκού Πρατκορείου σχολιάζουν:
«Η διαρροή του Μαξίμου είναι ακατανόητη. Οι αυτονόητες ευθύνες του πρωθυπουργού έναντι της χώρας ορίζονται από το Σύνταγμα και μακάρι ο κ. Τσίπρας να τις είχε συνειδητοποιήσει πριν από τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη μήπως και αποφύγει τους μικροκομματικούς χειρισμούς του και στο Σκοπιανό ζήτημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση