GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Γκλέτσου στον Μπακογιάννη

Την προσφυγή του στα δικαστήρια για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, προαναγγέλλει ο Δήμαρχος Στυλίδας,...

Την προσφυγή του στα δικαστήρια για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, προαναγγέλλει ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μέσω ανάρτησής του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Αφορμή, οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη, ότι ο γνωστός ηθοποιός "χρήζει ιατρικής παρακολούθησης", μετά τις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Κυρίτση, ότι ο κ. Γκλέτσος του επιτέθηκε αναίτια, με μπουνιές και κλωτσιές.
«Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ό,τι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα», έγραψε ο Δήμαρχος Στυλίδας στον λογαριασμό του.
"Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό", είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση