GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πάτρα "χορεύει" στους ρυθμούς του καρναβαλιού: Απέραντο "ψηφιδωτό" χρωμάτων στην παρέλαση- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα «χορεύει» στους ρυθμούς του καρναβαλιού και της «πατροπαράδοτης» μεγάλης παρέλασης, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 2 μ.μ. Μικροί...

Η Πάτρα «χορεύει» στους ρυθμούς του καρναβαλιού και της «πατροπαράδοτης» μεγάλης παρέλασης, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 2 μ.μ.
Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν σε ένα ξέφρενο γλέντι, ενώ χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν στιγμές χαράς, ξεφαντώματος και ανεβασμένης διάθεσης.

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Για την Μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 138 πληρώματα, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 132 (132 διαφορετικές στολές), που αποτελούνται από 30.000 και πλέον καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές.





Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση