GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση "κινείται με αβάσταχτη ελαφρότητα" στο Σκοπιανό

"Όσοι διαδηλώνουν σήμερα για τη Μακεδονία, πέραν της αγωνίας τους για το εθνικό θέμα, εκφράζουν και τη ζωηρή ανησυχία τους για τους ...

"Όσοι διαδηλώνουν σήμερα για τη Μακεδονία, πέραν της αγωνίας τους για το εθνικό θέμα, εκφράζουν και τη ζωηρή ανησυχία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης", επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του "κινούνται με αβάσταχτη ελαφρότητα" στο θέμα των Σκοπίων γι' αυτό και πιστεύει ότι "τη μεγαλύτερη κινητοποίηση για τη σημερινή συγκέντρωση της Αθήνας την έχει κάνει τελικώς η ίδια η κυβέρνηση!".
Ο κ. Χατζηδάκης θεωρεί ότι οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νικόλα Ντιμιτρόφ και του διαπραγματευτή Μάθιου Νίμιτς την περασμένη Πέμπτη για το θέμα της εθνικής ταυτότητας "θολώνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα".
"Πέραν όμως αυτών", συμπληρώνει ότι "υπάρχουν και οι ανεύθυνοι και αλαζονικοί χειρισμοί της κυβέρνησης Τσίπρα που υπονόμευσαν την προσπάθεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση