GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την πανέμορφη κόρη του Κώστα Αρζόγλου - Διαπρέπει και εκείνη ως ηθοποιός - ΦΩΤΟ

Το βραβείο του β΄ γυναικείου ρόλου στα αντίστοιχα όσκαρ του βελγικού κινηματογράφου (Magritte) για το 2018 ανήκει στην Ωρόρα Μαριόν!!! ...

Το βραβείο του β΄ γυναικείου ρόλου στα αντίστοιχα όσκαρ του βελγικού κινηματογράφου (Magritte) για το 2018 ανήκει στην Ωρόρα Μαριόν!!!

H Eλληνοβελγίδα ηθοποιός, η οποία είναι κόρη του Κώστα Αρζόγλου, τιμήθηκε για την ερμηνεία της ως Hina στο έργο Noces σε σκηνοθεσία Stephen Streker.

Aυτή ήταν, μάλιστα, η δεύτερη φορά που η ανερχόμενη Ωρόρα ήταν υποψήφια στα Magritte, αφού το 2011 ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές για το βραβείο της πιο υποσχόμενης ηθοποιού για τη συμμετοχή της στο "La Folie Almayer"
Η απονομή των φετινών βραβείων Magritte έγινε το βράδυ του Σαββάτου και η Μαριόν θα παραλάβει το βραβείο της αύριο, αφού δεν ήταν δυνατή η παρουσία της στην εκδήλωση λόγω των υποχρεώσεων της τον Αύγουστο.


Τηλεοπτικά πρωταγωνίστησε στο ένατο επεισόδιο των "Άσφαιρων", όπου υποδύθηκε με χαρακτηριστική επιτυχία την Αύ(ρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση