GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα δικαστήρια ο Μαργαρίτης - Η επίμαχη υπόθεση, οι αναβολές και το λάθος

Στο εδώλιο του Στ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, κατηγορούμενος για εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος,...

Στο εδώλιο του Στ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, κατηγορούμενος για εκχέρσωση δασικής έκτασης και υποβάθμιση περιβάλλοντος, βρέθηκε χθες το πρωί, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, σύμφωνα με την Espresso.
Η υπόθεση που έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αναγκαστικός συνεταιρισμός, αφορά έκταση 4 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του καλλιτέχνη στην περιοχή του Καπανδριτίου, τμήμα της οποίας διεκδικεί ο συνεταιρισμός. Κάθε άνοιξη, ο τραγουδιστής φροντίζει να καθαρίζει την περιφραγμένη έκταση από ξερά χόρτα υπό τον φόβο πυρκαγιάς και αυτή ακριβώς η ενέργεια στάθηκε η αφορμή να στραφούν εναντίον του τα μέλη του συνεταιρισμού, τον Μάιο του 2012!
Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης κατηγορείται ότι προχώρησε στις επίδικες πράξεις το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 6 Απριλίου του 2012, με τους μηνυτές να υποστηρίζουν - μεταξύ άλλων - ότι 530 τμ. της έκτασης είναι δικά τους.
Ο γνωστός τραγουδιστής που ταλαιπωρείται επί έξι χρόνια με την επίμαχη υπόθεση, προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο, αλλά τελικά η υπόθεση δεν εξετάστηκε από το δικαστήριο.
Ένα λάθος της γραμματείας των δικαστηρίων είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να μην αναγράφεται στο πινάκιο και, μολονότι εκφωνήθηκε, η έδρα διέκοψε την εκδίκαση για τις 13 Φεβρουαρίου. Ήδη η δίκη έχει αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν, ενώ ο Γιώργος Μαργαρίτης δηλώνει βέβαιος ότι θα αθωωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση