GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Κωνσταντινούπολη - Βίαζαν έφηβες υπό την απειλή όπλου σε φάρμα για χήνες

Σοκάρει η υπόθεση που ήρθε στο φως μετά την έφοδο της αστυνομίας σε φάρμα με χήνες στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία βιάσθηκαν επτά με οχ...

Σοκάρει η υπόθεση που ήρθε στο φως μετά την έφοδο της αστυνομίας σε φάρμα με χήνες στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία βιάσθηκαν επτά με οχτώ κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών, σύμφωνα με υλικό που κατασχέθηκε.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν CD, τα οποία περιέχουν βίντεο που δείχνουν τα κορίτσια να υποχρεώνονται σε σεξουαλικές πράξεις υπό την απειλή όπλου.
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ειδική ομάδα της αστυνομίας διαπίστωσε την παρουσία ανήλικων κοριτσιών στη φάρμα. Στις 23 Φεβρουαρίου έγινε η έφοδος στη φάρμα, την οποία οι ιδιοκτήτες προστάτευαν με τρία πιτμπουλ και ένα ακόμα μαγαλόσωμο σκύλο. Συνελήφθη ένας Αφγανός, ο οποίος βρισκόταν στους χώρους της φάρμας και υποστήριξε ότι φρόντιζε τα ζώα.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπιτι του ιδιοκτήτη της φάρμας, όπου εντόπισαν ένα 17χρονο κορίτσι, το κρατούσε παρά τη θέλησή του.
Στους χώρους της φάρμας κατασχέθηκαν, επίσης, δύο όπλα και 180 σφαίρες. Οι τουρκικές αρχές εντόπισαν τρία από τα κορίτσια που απεικονίζονταν στα βίντεο και εξομολογήθηκαν ότι δεν είχαν αποκαλύψει τη φρικτή εμπειρία τους επειδή ο ιδιοκτήτης της φάρμας τις εκβίαζε ότι θα στείλει τα CD στους γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση