GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Στη Βουλή θα αποκαλυφθεί το σκηνικό που έστησε ο "αρχισυμμορίτης"- ΒΙΝΤΕΟ

"Ένα σκηνικό που έχουν στήσει εδώ και τόσους μήνες, αύριο θα έχει στη Βουλή την απόδειξή του" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός...

"Ένα σκηνικό που έχουν στήσει εδώ και τόσους μήνες, αύριο θα έχει στη Βουλή την απόδειξή του" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενόψει της συνεδρίασης της Ολομέλειας όπου θα συζητηθεί η πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
"Τα σκουλήκια, τα φίδια, τα ερπετά σε αυτή την ιστορία έχουν αρχίσει και λένε... Όλα αυτά είναι ανύπαρκτα"
"100% είναι σκευωρία, αν αυτά που λένε για μένα είναι ίδια με αυτά που λένε για τους άλλους είναι καταφανές ότι στόχευσαν σε πολιτικούς αντιπάλους" τόνισε.
"Ετοιμάζω τη μήνυση μου κατά των τριών ψευδομαρτύρων, έπονται οι μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και αυτουργού. Και ακολουθούν και οι αγωγές" συμπλήρωσε.
Ο πρώην υπουργός Υγείας ρωτήθηκε αν επιμένει στον χαρακτηρισμό «συμμορία» και ποιον εννοεί όταν αναφέρεται σε «αρχισυμμορίτη».
"Αναφέρομαι στον κ. Τσίπρα. Αυτός επωφελήθηκε, αυτός επί ένα χρόνο τώρα σαν να έχει πληροφόρηση από τι συμβαίνει για την υπόθεση αυτή μιλάει και όταν μιλάω για συμμορίες δεν αναφέρομαι σε αυτό που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πήγε να πει. Έχει τη χροιά του ποινικού κώδικα, του άρθρου 187" είπε ο κ. Λοβέρδος.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση