GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Η παραφροσύνη του Άδωνι Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό - Ας δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό

Σκληρή απάντηση έδωσε το Μαξίμου στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «κραυγές πανικού...

Σκληρή απάντηση έδωσε το Μαξίμου στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «κραυγές πανικού», αν όχι «ενοχής».
«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» υποστήριξαν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ και τόνισαν: «Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».
Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «διεφθαρμένο», υποστηρίζοντας πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι». Είπε μάλιστα πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει» και πως θα κάνει αποκαλύψεις, όταν έρθει η ώρα στην επιτροπή της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση