GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ! ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (;) η Ρ. Αντωνοπουλου για το επίδομα ενοικίου...

Με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης βρίσκεται, όπως διαρρέεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής,  η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπουλο...

Με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης βρίσκεται, όπως διαρρέεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής,  η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπουλου μετά την αποκάλυψη πως παίρνει επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ ετησίως.
Τη δυσφορία του πρωθυπουργού άφησε να διαφανεί -υπό το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων- και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακοπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό real αποκάλυψε πως ο κ. Τσίπρας  συνομίλησε το πρωί με την κ. Αντωνοπουλου και «εξέφρασε τη διαφωνία του» με τη χρήση της συγκεκριμένης νομοθετικής διάταξης.
Η κ. Ράνια Αντωνοπούλου έκανε χρήση διάταξης που ψηφίσθηκε τον Αύγουστο του 2015, με την οποία επεκτάθηκε η χορήγηση επιδόματος ενοικίου και στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς. Με βάση αυτή τη διάταξη η κ. Αντωνοπούλου λαμβάνει ετήσιο επίδομα ύψους 12.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση