GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν σχολικές καθαρίστριες - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι σχολικές καθαρίστριες διεκδικώντας καλύτερες εργασιακές συνθήκες καθώς όπως περιγρά...

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι σχολικές καθαρίστριες διεκδικώντας καλύτερες εργασιακές συνθήκες καθώς όπως περιγράφουν ζουν έναν εργασιακό μεσαίωνα με πενιχρές αμοιβές δουλεύοντας χωρίς ωράρια και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.
Οι σχολικές καθαρίστριες, οι οποίες πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, όπως δηλώνουν βιώνουν εκβιασμούς για απόλυση κάθε φορά που διεκδικούν σεβασμό και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Επίσης, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Χριστίνα Καραμαλίκη πρόεδρος του Σωματείου Πειραιά διεκδικούν νέες προσλήψεις γιατί το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΟΙΥΕ στην ανακοίνωσή της, διεκδικούν πλήρη και σταθερή εργασία με συμβάσεις αορίστου χρόνου με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και επαναφορά του συνόλου στα βαρέα (ΒΑΕ). Αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας συναντάται με εκπροσώπους του υπουργείου Εργασίας. Στη συγκέντρωση βρίσκεται και η ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση