GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίκης Θεοδωράκης: Θα καταλήξετε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

Μήνυμα ότι αψηφά τις απειλές αυτών που το μεσημέρι του Σαββάτου πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του αντιδρώντας κατ' ...

Μήνυμα ότι αψηφά τις απειλές αυτών που το μεσημέρι του Σαββάτου πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του αντιδρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο στη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της Κυριακής έστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Κύκλοι προσκείμενοι στον μουσουργό κάνουν χαρακτηριστικά λόγο στο ιστολόγιό του για «σκοτεινούς κύκλους που πολεμούν τον Μίκη Θεοδωράκη από το 1940 και θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας» και για «ποντίκια που όταν έρχεται η γάτα εξαφανίζονται».
«Ό,τι και να κάνουν τους ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν φοβάται τις απειλές, όπως δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και κανέναν στη ζωή του και αύριο θα είναι στην εξέδρα της πλατείας συντάγματος» ξεκαθαρίζουν οι συνεργάτες του Μίκη.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης αύριο έχει ραντεβού με την ιστορία. Οι σκοτεινοί κύκλοι που τον πολεμούν απ' το 1940 και συνεχίζουν μέχρι και τις μέρες μας, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν και πάλι στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας» επισημαίνουν, παραθέτοντας φωτογραφίες μετά την επίθεση στο σπίτι του μουσουργού.
«Ας κρίνει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες και ποιοί είναι το πραγματικό παρακράτος, ποιοι απειλούν τον Μίκη Θεοδωράκη και ποιοι επιδιώκουν να τορπιλίσουν το αυριανό πανεθνικό Συλλαλητήριο στο οποίο θα μιλήσει ο Μίκης Θεοδωράκης στον ενωμένο Ελληνικό λαό που θα παρευρεθεί αύριο και το οποίο ο ίδιος και οι διοργανωτές, επιθυμούν να εξελιχθεί ομαλά και εντελώς ειρηνικά» επισημαίνεται στο κείμενο.
«Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού» δηλώνει σκωπτικά ο κ. Θεοδωράκης, παραθέτοντας τις φωτογραφίες από τις μπογιές και τα συνθήματα στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση