GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για ελληνοτουρκικά: Χρειάζεται να επιδείξουμε αποφασιστικότητα

Συνέντευξη για τα εθνικά θέματα στην εφημερίδα Politico, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μόναχο, ...

Συνέντευξη για τα εθνικά θέματα στην εφημερίδα Politico, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μόναχο, στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου.
Μιλώντας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει μια λύση πακέτο επισημαίνοντας πως όλα τα ζητήματα θα πρέπει να λυθούν ταυτόχρονα. «Δεν είναι μόνο το όνομα, είναι ο αλυτρωτισμός, είναι το ζήτημα της αλλαγής των σχολικών βιβλίων, και είναι εν τέλει και η συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να διασφαλίσουμε πως ό,τι συμφωνηθεί θα αποτυπώνεται στο Σύνταγμα της χώρας» τόνισε συμπληρώνοντας πως όσον αφορά την ενταξειακή πορεία της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ αν δεν αλλάξει το σύνταγμα της γειτονικής χώρας η ΝΔ δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις.
Όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ανησυχία του, τονίζοντας πως έχει αυξηθεί σημαντικά η ένταση στην περιοχή τον τελευταίο χρόνο καθώς , όπως είπε, «η Τουρκία αμφισβητεί ελληνικά εδάφη, κάτι που κάνει εδώ και 20 χρόνια. Αλλά το τελευταίο διάστημα, το κάνει πολύ πιο επιθετικά. Χρειάζεται να επιδείξουμε αποφασιστικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΛΉ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ!!!ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΦΈΡΕΤΕ ΠΊΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ


    Μας κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα οι σύμμαχοι μας στην Ε.Ε το ΝΆΤΟ ο ΟΗΕ και οι ΗΠΑ...

    Λεν ότι υπάρχουν ευρωπαϊκά σύνορα\ΑΡΧΊΔΙΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ/ η ΚΥΠΡΟΣ είναι η όχι χώρα της Ε.Ε τι κανουν;;ΧΈΖΟΝΤΑΙ Μπροστά στον ΣΟΥΛΤΆΝΟ...αν δίωξη το γεωτρύπανο από την ΑΟΖ της Κύπρου με το έτσι θέλω και να πάει δικό του τρυπάνι να τρυπά θα ΈΧΕΙ Νικήσει τους πάντες... διότι ΤΌΤΕ θα πηγαίνει όπου γουστάρει ο καθενός να τρυπά την ΑΜΕΡΙΚΉ βέβαια την έχει καταξευτιληση που μας το παίζει συνέχεια πόντιος πιλάτος την έχει δεν είναι καλύτερα να του δώσουμε ότι θέλει να γλυτώσουμε και από τον Τράνγκι και τους πλειστηριασμούς ίσως μα λυπηθεί όταν γίνομε κανονικά γιουσουφάκια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμία ελπίδα σου λέω ..

    Πως μπορείς να είσαι έστω και λίγο αισιόδοξος ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το γαμημένο τόπο, όταν βλέπεις γύρω σου να βασιλεύει η ουγκανιά, η ηλιθιότητα και ο σκοταδισμός.

    Άνθρωποι πού ουρλιάζουν χωρίς να ακούνε, οχυρωμένοι πίσω από τα αδιαπέραστα τοίχοι της προσωπικής τους ανεπάρκειας, βαυκαλιζόμενοι μιά πνευματικότητα τρισάθλια, λούμπεν παρακμιακού κυνοτροφείου, με σημαία το «όλοι μαζί μπορούμε», ότι πιο απολιτίκ και επικίνδυνο υπάρχει, όπως και το «αριστερά και δέξια το ίδιο είναι, πάνω από όλα η πατρίδα», ένα τσουβάλιασμα πού το λιγότερο υποκρύπτει μιά εθνικιστική ψυχοπαθητική υστερία.

    Είναι αυτοί οι τύποι πού νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι οι λόγγοι τα άγρια βουνά και οι δαντελένιες παραλίες, αλλά για τον διπλανό τους δεν τους καίγεται καρφάκι, είναι οι ίδιοι αμόρφωτοι ψευτοανθρωπιστές πού ο ουμανισμός τους εξαντλείται στο στενό πολιτικό τους σινάφι - μαντρί.

    Είναι οι ίδιοι πού όταν κόβουν τις συντάξεις, λένε εντάξει αλλά δεν με νοιάζει γιατί δεν είμαι συνταξιούχος Είναι αυτοί πού όταν παίρνουν το σπίτι του άλλου, λένε ας πρόσεχε να έκανε τα κουμάντα του.

    Είναι οι ίδιοι πού όταν ξεπουλιόταν ολόκληρος ο εθνικός πλούτος στους ξένους, μίλαγαν για επενδυτές, κάτι σαν το «καλώς ήρθε το δολάριο»!

    Είναι αυτοί πού πιστεύουν ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα ζωντανέψει και θα πνίξει στο αίμα τους Μογγόλους, με τη βοήθεια της Παναγίας.

    Είναι αυτοί πού κατηγορούν τις άλλες χώρες για μεγαλοϊδεατισμό, αλλά που οι ίδιοι θα ήθελαν μια Ελλάδα από την Κάτω Ιταλία μέχρι τον Ευφράτη και πάρα πέρα.

    Είναι οιόψιμοι πατριώτες των συλλαλητηρίων και μιλώ για τους διοργανωτές και τους πέριξ από αυτούς, πού αυτό πού έχουν στο κλούβιο τους το κεφάλι είναι να δημιουργήσουν ένα νέο πολιτικό φορέα πού θα μαντροποιήσει τα πρόβατα και θα μπορέσουν επιτέλους να αναδείξουν την ετερόφωτη θεοκρατική τους πολιτική αντίληψη μέσα από ένα αχταρμά ιδέων πού μπορεί να περιλαμβάνει από τον Αρη Βελουχιώτη μέχρι τον ηγούμενο της μονής Εσφιγμένου! Καμμία ελπίδα σου λέω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση