GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ Αδωνι: «Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Τα έπαιρνε κι η Κουντουρά απ' το ΚΕΕΛΠΝΟ»

Ανάμεσα στα πολλά που αποκαλύφθηκαν σήμερα Τρίτη στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ξεχωρίζει και μια μικρή "βόμβα" από τ...

Ανάμεσα στα πολλά που αποκαλύφθηκαν σήμερα Τρίτη στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ξεχωρίζει και μια μικρή "βόμβα" από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Καταθέτοντας για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και των διαφημιστικών προγραμμάτων του που ελέγχονται από την Επιτροπή για τη νομιμότητα και το μέγεθός τους προς τα μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ -δίνοντας και τα σχετικά έγγραφα- αποκάλυψε ότι "εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ" έπαιρνε για διαφημίσεις και η εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος η νυν υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά!

Καταθέτοντας το ΦΕΚ της εταιρείας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πρόκειται για την εταιρεία λειτουργίας και εκμετάλλευσης περιοδικών και εφημερίδων   "ΣΑΜ" με ιδιοκτήτη τον Σαράντη Παπαχριστόπουλο, σύζυγο της κ. Κουντουρά.

"Αν πράγματι γνήσια θέλετε να μάθετε πώς παίρνανε τις διαφημίσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα φωνάξετε την κ. Ελενα Κουντουρά η οποία ήταν μέτοχος η ίδια και μέλος του ΔΣ της εταιρείας μέχρι να γίνει βουλευτής! ¨Έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ... " είπε ο κ. Γεωργιάδης σε έναν έντονο διαλογό του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο. 

Και απευθυνόμενος στο σύνολο της Επιτροπής, πρόσεθσε:
"Θέλετε να την καλέσετε να την ρωτήσετε πώς έπαιρνε η κ. Κουντουρά τα λεφτά; Δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε;"....
Ο Κοινοβουλευτικός

Δείτε το βίντεο μετά το 1:34

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ USA-MERDE!!!

    Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
    Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

    Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

    1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

    2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!


    1. [Σημ. Πέστε του Αξούριστου ότι ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ τον Ελληνικό Λαό τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα ώς: Φασίστες Εθνικιστές Μισαλόδοξους ως ως ως!!! Αλλάζετε ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ "Ανώνυμες Αριστεράς Εταιρείες Α.Ε" ώς ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ Goebels Έννοιες της Ομιλίας Του Μίκη!!! Την Ειρωνεία Και Τον Αυτοσαρκασμό Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ Αποικιοκρατούμενοι Λακεδοραγιάδες/Εθνομηδενιστές ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!]

    2. [Σημ. Το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και Των Αθηνών ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ: ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ κ. 114 ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ! Και τότε ΕΙΔΑΜΕ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ (επίσημα) Αριστεροί και Κουμμουνιστές ΦΟΒΗΘΕΙΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜαρξιστοΛενινιστικά Τσιτάτα! Είδαμε ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Α.Ε" ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ (ΕΠΕ) κοινώς ΜΚΟ της New Age=Μοντέρνος Ναζιζοφασισμός! Και όταν ο ΆΡΗΣ άκουγε "Μακεδονικό Κράτος" ανέβαινε και τους ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ "ΜΑΧΑΙΡΙ"! Και όταν έκανε Επιθεώρηση Τμημάτων Του Ενδοξου ΕΛΑΣ οι Νέοι Ελασίτες Του Τραγουδούσαν "Μακεδονία Ξακουστή" και ΚΑΜΑΡΩΝΕ Ο ΑΡΗΣ! Και ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΆΡΗ ΕΙΤΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ/ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ της Ορθοδοξίας! Εντέλη ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ "ΑΕ" ή "ΕΠΕ"! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ;;; Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΏΣ ΕΛΛΗΝ ΏΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;;; Τί κάνατε;; Ο ΆΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΙΣΜΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ... σύμπτωση Φλεβάρης του 45 είτανε Φλεβάρης του 2018 ΕΙΝΑΙ!!!]



    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΌΧΙ ΌΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΗΘΕΙΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΣΥΓΧΏΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΌΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    Η ΓΗΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι εχθές δεν έλεγαν όλα αυτά τα μπουμπούκια ότι δεν υπάρχουν έγραφα EFI;;ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΒΕΝΤΌΠΑΙΔΑ και να παμε και στον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ που ούλο τυχαίος συγγενής μάνες γυναίκες κόρες ειχαν δίπλα από το κρατικά λειτουργήματα τους και ΜΙΑ εταιρεία σαν κυνηγουν οι αμερικανικοί πάνω από οχτώ χρονια μπαγλαμάδες και ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ και στο ΕFI-DEA-NSA Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ΠΟΥ OTAN ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΟΜΙΛΉΣΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΈΣΟΥΝ TA ΤΣΙMENΤΑ ..40 Χρόνια διαλύσατε ανθρώπους γέροντες ,εργαζόμενους οικογένειες , παιδιά υγεία, εργασία ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΛΙ να ξανά κάτσετε στην καρέκλα της ΜΑΣΑΣ;;;;;ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..


    Uroς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση