GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε η Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον

Σε άρθρο της στο «Vanity Fair», η Μόνικα Λεβίνσκι αναφέρεται στον τον αντίκτυπο που είχε το κίνημα #metoo, καθώς και στην κατάχρηση εξουσ...

Σε άρθρο της στο «Vanity Fair», η Μόνικα Λεβίνσκι αναφέρεται στον τον αντίκτυπο που είχε το κίνημα #metoo, καθώς και στην κατάχρηση εξουσίας στο εργασιακό περιβάλλον, έχοντας ως σημείο αναφοράς τη δική της ιστορία με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.
Όπως αναφέρει, στην αρχή της σχέσης τους, λίγα χρόνια πριν την αποκάλυψη του πολύκροτου σκανδάλου το 1998, όταν η Λεβίνσκι ήταν μόλις 22 ετών και εργαζόταν ως ασκούμενη στον Λευκό Οίκο, άρχισε να συνειδητοποιεί τη δυναμική της εξουσίας στις επαφές της με τον τότε πρόεδρο.
«Όλο και περισσότερες γυναίκες εναντιώνονται στην κουλτούρα της σεξουαλικής παρενόχλησης, βοηθώντας και την ίδια να εξετάσει τι συνέβη τότε, μέσα από ένα νέο πρίσμα», γράφει η Λεβίνσκι και προσθέτει: «στη σχέση μου με τον Κλίντον δεν υπήρξε κανενός είδους σεξουαλική επίθεση, ωστόσο επρόκειτο για μία τρανταχτή περίπτωση χυδαίας κατάχρησης εξουσίας».
Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η Λεβίνσκι διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή του στρες και αποκαλύπτει πως εξακολουθεί να «παλεύει» με το παρελθόν της. «Ο λόγος που παραμένει δύσκολο, είναι επειδή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζα τα ψέματα που με σκιαγραφούσαν ως μία ασταθή προσωπικότητα», σημειώνει η Λεβίνσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση