GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο μήνυμα της Αραβανή μετά το νοσοκομείο - ΦΩΤΟ

«Όλα καλά. Τα φάρμακα έκαναν το θαύμα τους. Έτοιμη για δουλίτσα» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στο Instagram,...

«Όλα καλά. Τα φάρμακα έκαναν το θαύμα τους. Έτοιμη για δουλίτσα» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να μας κλείνει το μάτι, θέλοντας έτσι να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν με την περιπέτεια της υγείας της.
Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars, μεταφέρθηκε προχθές στο νοσοκομείο, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Την είδηση για την κατάσταση της υγείας της έκανε η ίδια μέσα από τα instastories, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με τον ορό στο χέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευαγγελία Αραβανή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε ενώ βρισκόταν έξω με φίλους της. Εκείνοι αμέσως κινητοποιήθηκαν και την μετέφεραν σε νοσοκομείο προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση