GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Ο Δημήτρης Καμμένος είναι ένα... προβληματάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Ως ένα... προβληματάκι, χαρακτήρισε τη στάση του Δημήτρη Καμμένου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, το οποίο όμως, δεν ενστερνίζετα...

Ως ένα... προβληματάκι, χαρακτήρισε τη στάση του Δημήτρη Καμμένου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, το οποίο όμως, δεν ενστερνίζεται επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ.
"Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι το εξής: Γιατί υπάρχει τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας μία έκπληξη σε σχέση με την πάγια διαμορφωμένη στάση, πάνω από 10 χρόνια, της Ελλάδας, η οποία έλεγε τρία συγκεκριμένα πράγματα. Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, όχι αλυτρωτισμός, να δούμε τα θέματα που σχετίζονται με το Σύνταγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στην Ελλάδα περισσότερο ή λιγότερο πατριώτες. Και μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω ότι διάφοροι "φλερτάρουν" με τέτοιου είδους ρητορική. Το καταλαβαίνω να ακούγεται από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, της ακροδεξιάς, αυτοί είναι λίγοι και το περιθώριο. Οι υπόλοιποι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα".
Αναφερόμενος δε, στον κ. Σαμαρά, τόνισε: "Ο κ. Σαμαράς ο οποίος θέλει αυτή τη στιγμή να γίνει ο "νονός" της αυριανής συγκέντρωσης είναι ο ίδιος που τέσσερις- πέντε φορές, όταν ήταν πρωθυπουργός, σε διάφορα διεθνή φόρα, είχε υπερασπιστεί, είχε εκφωνήσει αυτήν την ειδικά διαμορφωμένη εδώ και 10 χρόνια στάση της χώρας μας, υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Κάποιοι για λόγους εσωτερικών ισορροπιών, νομίζω ότι φανήκανε κατώτεροι των περιστάσεων ή να δεχτώ το πιο ελαφρυντικό, γι' αυτούς στοιχείο, ότι δεν είχε διαμορφωθεί μια θετική συγκυρία.
Είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να μην αυτοϋπονομευθούμε και να μην εγκλωβιστούμε σε μία ρητορική που συσκοτίζει τα πράγματα, που δημιουργεί νέους διχασμούς, που για λόγους λαϊκισμού, εσωτερικού λαϊκισμού, εθνικολαϊκισμού, πάει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και τη κοινή γνώμη".
Για την θέση των ΑΝΕΛ όσο αφορά την ονομασία των Σκοπίων, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: "Ήταν γνωστό ότι οι ΑΝΕΛ είχαν μια διαφορετική προσέγγιση με την οποία εμείς διαφωνούμε, πάνω σε αυτό το ζήτημα. Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ δεν προέκυψε πάνω σε μία προγραμματική βάση. Ήταν προϊόν κάποιων ειδικών συγκυριών... Το γνωρίζει αυτό ο κόσμος και δεν έχει και την απαίτηση απ' τον καθέναν να αφήνει τη δικιά του ταυτότητα, τις δικές του αναλύσεις στην άκρη. Αναφέρομαι στην επίσημη θέση των ΑΝΕΛ, όχι στον Δημήτρη Καμμένο... Ο κ. Καμμένος είναι ένα προβληματάκι... Χαίρομαι ότι επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ, δεν έχει ενστερνηστεί τους ακραίους χαρακτηρισμούς, όλη την ανάλυση που έχει ο Δημήτρης Καμμένος και αυτά τα οποία είπε τις τελευταίες ημέρες, τα οποία υπερβαίνουν κάθε όριο."
Στην ερώτηση εάν ο κ. Δημήτρης Καμμένος υπηρετεί κάποιο σχέδιο ρήξης των εταίρων, όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε: "Είναι μία εκτίμηση. Δεν το βάζω στην άκρη, το ακούω με ενδιαφέρον".
Ο υπουργός Εσωτερικών, ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση της ΝΔ. για το Σκοπιανό: "Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τις "καρέκλες". Εγώ μπορώ να το αντιστρέφω σε αυτούς που το λένε και να τους πω, για παράδειγμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για την "καρέκλα" αυτήν τη στιγμή δεν παίρνει μια σαφή θέση; Για την "καρέκλα" επιλέγει να ετεροπροσδιορίζεται και να λέει εγώ δεν θα σας πω τι θα κάνω, αν δεν δω τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ πρώτα και αν η κυβέρνηση δεν... Με αυτήν τη στάση ευθύνης κάθε πολιτική δύναμη, ο αυριανός, όπως θέλει να νομίζει ο ίδιος, μελλοντικός πρωθυπουργός, τοποθετείται σε ένα εθνικό θέμα;"

1 σχόλιο

  1. "Τρεις Σφαίρες ... με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!"


    Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

    Είναι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
    Οι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν ... κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή ... 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

    Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την "Χρυσή Αυγή" ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον ... Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!




    ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της "Χρυσής Αυγής" (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους ... Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

    ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

    ΥΓ3. Το Λατινικό erga omnes μεταφράζεται στα Ελληνικά Έργατα και Δουλείας (ΑττικοΙωνική Διάλεκτος!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση