GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίδι αλά... Χάρι Πότερ προκάλεσε πανικό στην Τουρκία- ΒΙΝΤΕΟ

Πανικό προκάλεσε στην πόλη Σαρκόϊ της Τουρκίας η εμφάνιση ενός ερπετού, μήκους άνω των τριών μέτρων, που κανείς δεν είχε ξαναδεί και δεν ...

Πανικό προκάλεσε στην πόλη Σαρκόϊ της Τουρκίας η εμφάνιση ενός ερπετού, μήκους άνω των τριών μέτρων, που κανείς δεν είχε ξαναδεί και δεν μπορούσε να προσδιορίσει περί τίνος επρόκειτο. Κυνηγοί βρήκαν μπροστά τους ένα γιγαντιαίο φίδι μήκους 3 μέτρων και 20 εκατοστών το οποίο ήτα νεκρό.
Κάλεσαν αμέσως τη δασική υπηρεσία για να εξετάσει το τεράστιο ερπετό. Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες που το εξέτασαν, το φίδι πέθανε δίνοντας μάχη με έναν φιδαετό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για πύθωνα, όμως θα γίνει περαιτέρω ενδελεχής έλεγχος από ειδικούς στο γεωπονικό πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.
Αν πρόκειται όντως για πύθωνα, είναι ένα είδος φιδιού που δεν υπάρχει στην περιοχή αφού ζουν σε τροπικά κλίματα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκε παράνομα στη χώρα και όταν μεγάλωσε να το εγκατέλειψαν στην φύση.
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση