GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Τον μαχαίρωσε για τα μάτια μιας γυναίκας

Τρεις μαχαιριές κατάφερε σε 50χρονο Βρετανό υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας, ένας 30χρονος Πακιστανός, τον οποίον αναζητούν οι αρχές. ...


Τρεις μαχαιριές κατάφερε σε 50χρονο Βρετανό υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας, ένας 30χρονος Πακιστανός, τον οποίον αναζητούν οι αρχές.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Βρετανού, στην περιοχή Άνω Κορακιάνα, όταν για προσωπικούς λόγους ερωτικής αντιζηλίας, όπως φαίνεται, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο 30χρονος Πακιστανός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε τρεις μαχαιριές, στον Βρετανό.
Μετά το συμβάν, ο Πακιστανός τράπηκε σε φυγή και μέχρι αυτή την ώρα διαφεύγει, ενώ αιμόφυρτος ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, «μήλον της έριδος» ήταν η σύντροφός του Βρετανού, η οποία μεταφέρθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο με μώλωπες και εκδορές.
Η αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους στο νησί, προκειμένου να εντοπίσει τον 30χρονο Πακιστανό, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά, καθώς είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση