GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στη Συρία - Θρίλερ με τον πιλότο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ένοπλη οργάνωση κατέρριψε ρωσικό αεροσκάφος τύπου Σουκόι Su-25 στην επαρχία Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία και κρατά αιχμάλωτο τον π...

Μία ένοπλη οργάνωση κατέρριψε ρωσικό αεροσκάφος τύπου Σουκόι Su-25 στην επαρχία Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία και κρατά αιχμάλωτο τον πιλότο, όπως έγινε γνωστό από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με δύο πηγές από οργανώσεις ανταρτών, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο πιλότος έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μια τρίτη πηγή αναφέρει ότι έχει σκοτωθεί.

"Ομάδες ανταρτών κατέρριψαν ένα Σουκόι 25. Ο Ρώσος πιλότος πήδηξε με το αλεξίπτωτο, τον κρατούν αιχμάλωτο" δήλωσε ο Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, ο διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης.
Μαχητές αιχμαλώτισαν τον κυβερνήτη αφότου εκείνος πήδηξε από το αεριωθούμενο με αλεξίπτωτο και προσγειώθηκε στο έδαφος.
Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποια οργάνωση ευθύνεται για την κατάρριψη.
Η περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος ελέγχεται από τη Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ, μια τζιχαντιστική οργάνωση όπου επικρατεί ο πρώην βραχίονας της Αλ Κάιντα στη Συρία, όπως και άλλες ομάδες ανταρτών.
"Μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας έχουν εξαπολύσει δεκάδες πλήγματα στην περιοχή τις τελευταίες 24 ώρες. Το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε επιχειρούσε επίσης εκεί" σύμφωνα με τον Ραχμάν.
Δείτε τα βίντεο:


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, AFP- Reuters
Πηγή ΦΩΤΟ/ ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση