GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος σε Μοσκοβισί: Ανάγκη να μπει τέλος στην αδιέξοδη λιτότητα και να ξεκινήσουμε πολιτικές ανάπτυξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καλωσόρισε για άλλη μια φορά στο Προεδρικό Μέγαρο τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων τη...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καλωσόρισε για άλλη μια φορά στο Προεδρικό Μέγαρο τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί, «τώρα που βρισκόμαστε» όπως είπε «στο τέλος του προγράμματος για την Ελλάδα». Παράλληλα, τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του σε αυτό, καθώς επίσης και για τη συμβολή του προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ελάφρυνσης του χρέους, που, όπως επισήμανε, αποτελεί υποχρέωση των εταίρων μας.
Ο κ. Παυλόπουλος εξήρε τη συμβολή του Πιερ Μοσκοβισί προς την Ευρωζώνη, τόνισε ότι δικαιώνεται ως προς τις θέσεις του, για να συμπληρώσει ότι είναι ανάγκη να μπει τέλος στην αδιέξοδη λιτότητα και να ξεκινήσουμε πολιτικές ανάπτυξης.
«Έρχομαι σε σημαντική στιγμή για την Ελλάδα» ανέφερε, από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης και διαφαίνεται η έξοδος από το πρόγραμμα και μάλιστα με καλές συνθήκες. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι έχουν υλοποιηθεί οι μεταρρυθμίσεις, υπογραμμίζοντας ότι παραμένουν δύο ζητήματα: Το πρώτο, σχετικά με την επίβλεψη μετά το πρόγραμμα, εκτίμησε ότι οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους για την έξοδο από το πρόγραμμα και τη στρατηγική εξόδου. Το δεύτερο, για το χρέος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα ευοδωθούν οι προσπάθειές μας.

1 σχόλιο

  1. ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

    Εμείς Απορούμαι και μας Προξενούν ορισμένες "Περιέργιες" για το "Ποιόν" των Διαμεσολαβητών της Άνω "Υπόθεσης"!

    Εντύπωση προκαλεί ότι κανένα "Δημοκρατικό ΜΜΕ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μας Διαφωτίσει για τους "Επίσημους" Εξουσιοδοτημένους για τα Αυτά Άτομα!

    Εμείς Τολμούμαι:

    1ον. Nimetz Matthew: Επί Εποχή προεδρίας του Jimmy Carter των ... Δημοκρατικών στης ΗΠΑ είτανε σχεδόν όλο το έτος 1980 υπεύθυνος για την Εξωτερική Ασφάλεια των ΗΠΑ στην Υπόθεση της "Ομηρίας" των Αμερικανών το 1980 στην Τεχεράνη/ΙΡΑΝ/ΠΕΡΣΙΑ!
    Εξαιτίας Του Nimetz οι Ιρανοί/Πέρσες ΔΕΝ άφησαν Ελεύθερους Τους Αμερικανούς παρά μόνο όταν είρθαν οι Ρεπουπλικανοί με τον ... Ronald Reagan το 1981! Οι Ιρανοί/Πέρσες θεωρούσαν τον Nimetz (πέρα που έχει Εβραϊκό Θρήσκευμα) Εχθρό ΤΩΝ Παλιών/Αρχαίων Πολιτισμών!!!
    Το Nimetz τον ... "Τοποθέτησε" στο "Σκοπιανικό" Ζήτημα ο ... ΟΗΕ!

    Παρακαλούμε ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Την Επίσημη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Nimetz τον Ιουλίου/Αυγούστου το ... 2009 με τον Γ. Παπανδρέου/ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρωτού γίνει ... Πρωθυπουργός!)! {ΜΝΗμόνια/ΜΑκεδονία=ΜΝΗΜΑ}

    Ώς Επιδόρπιον Σας Θυμίζουμε ότι Ανέκαθεν το ... Ισραήλ θέλει ΤΗΝ Θεσσαλονίκη... ΩΣ Πόλι... Των Εθνών και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!


    2ον. Ο "Αλλος" Διαμεσολαβητής είναι ο Βασιλάκης Αδαμάντιος! Μια γρήγορη και διαγώνια ματιά της καριέρας Του .. Μας Δίνει να καταλάβουμε γιατί μιλάμε και γιατί πρόκειται!!!


    Και Απλή Ερώτηση: Αυτές οι Δύο Φιγούρες ... "ΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;;

    Αλλά Σε Μια ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ;;;-!!!


    Μάνα Μου, Δώσ' μου τη στολή
    τη Χιλιοματωμένη.
    Τούτ’ η Πατρίδα κι η Φυλή
    Δεν κάθεται Δεμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση