GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο - βόμβα στο Χόλιγουντ: Χώρισε η Τζένιφερ Άνιστον

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ, η είδηση ότι η Τζένιφερ Άνιστον, χώρισε με τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξε...

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ, η είδηση ότι η Τζένιφερ Άνιστον, χώρισε με τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου και το ανακοίνωσε επίσημα, λίγες ημέρες μάλιστα μετά τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού.
Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2012, ενώ τον Αύγουστο του 2015, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Στην κοινή δήλωσή τους, ξεκαθάρισαν πως σκοπεύουν να παραμείνουν φίλοι.
"Κανονικά θα το κάναμε ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να επινοήσει διάφορα και να κάνει εικασίες, θέλαμε να μεταφέρουμε την αλήθεια άμεσα ", αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον επί χρόνια συνεργάτη της ηθοποιού και υπεύθυνο για τις δημόσιες σχέσεις της, Stephen Huvane.
"Οτιδήποτε άλλο δημοσιοποιηθεί για εμάς, που δεν προέρχεται από εμάς, είναι η φανταστική ιστορία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε για τον άλλον. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην τα πηγαίνουν καλά, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα πολλοί το είχαν συνδυάσει και με το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο η Άνιστον ήταν παντρεμένη για πέντε χρόνια, καθώς χώρισαν το 2005. Μάλιστα, οι φήμες για επανασύνδεσή τους, οργίασαν στις αρχές του 2018.

Κοινό στοιχείο και στους δύο χωρισμούς της το γεγονός πως η ανακοίνωση έγινε χειμερινούς μήνες. Γενάρη ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, Φλεβάρη με τον Τζάστιν Θερού.
Μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού, οι παπαράτσι την απαθανάτισαν  στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τη στιγμή που έφτανε στα Sony Studios στο Λος Άντζελες.


Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός είχε "συλλάβει" το ζευγάρι, ήταν κατά τη διάρκεια διακοπών τους στο Cabo San Lucas, την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση