GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του Μίκη Θεοδωράκη...

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ κατάφερε να συσπειρώσει την ακροδεξιά του ΚΟΥΛΗ...Δυο βάρκιζες σε 60 χρονια είναι βαριά ήττα για την αριστερά...και βγαινουν τώρα Ο ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΛΑΪΚΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕ ΤΙ ΜΑΛΆΚΙΑ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΕΕΕ!!!Είναι οιίδιοι αυτοί που έλεγαν στο κώλο ΣΚΑΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ να παίσουν οι μισθοί για να γίνουμε ανταγωνιστικοί ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕ!!!!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ θΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΆΣΧΗΜΑ...δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα παρά να κόψουν σύνταξης τον 550 ευρώ σε 390 και το ΕΚΑΣ που για να το πάρεις θα πρέπει να κοιμάσαι στα παγκάκια η να σε μαζεύουν με το κάρο του δήμου...

    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΉΤΑΝ το φαινομενικό, ΤΟ ΜΙΣΟΣ που νιώθουν οι άνθρωποι για την αριστερά του ΤΣΙΠΡΑ ήταν η μεγάλη αίτια ...και Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ που είπε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αστειευόμενος ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ ΆΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΕΙ, ΔΙΌΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΈΝΑ ΚΆΛΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ μισθούς 8.000 χιλιάδες ευρώ με μισθό 400 ευρώ..ώρα να φαγωθούμε











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ MERDE!!!

    Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
    Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

    Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

    1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

    2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση