GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά Παπαγγελόπουλου κατά Σαμαρά και όχι μόνο: Απειλούνται ευθέως δικαστικοί λειτουργοί, μάρτυρες, ακόμη και ο πρωθυπουργός- ΒΙΝΤΕΟ

...

"Το αδίκημα της δωροδοκίας δεν έχει παραγραφεί" ανέφερε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής τους ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

Επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για ανοίκειους αλλά και γελοίους ισχυρισμούς εκ μέρους του. "Ως εισαγγελέας τήρησα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευλάβεια την αρχή του τεκμηρίου της αθωότητας. Αυτό θα κάνω και τώρα. Όμως κατακρεουργήθηκε από τον κ.Σαμαρά σε βάρος εμού και προστατευόμενων μαρτύρων", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.

"Στη δήλωσή μου ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του ελληνικού κράτους, δεν αναφέρθηκα στον κ.Σαμαρά...", είπε ο αναπληρωτής υπουργός, για να συνεχίσει λίγα λεπτά αργότερα:

"Τι εννοεί ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι θα μας πάει μέχρι το τέλος; Για ότι συμβεί σε βάρος εισαγγελέων που έχουν στοχοποιηθεί ακόμα και μια γλάστρα να πέσει στο κεφάλι τους ξέρετε τι θα σκεφτούμε".

Νωρίτερα και με αφορμή την κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα την ημέρα του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί το Μακεδονικό ως άλλοθι. Άλλωστε το ίδιο έκανε και το 1993 όταν έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ».

Αίσθηση δε, προκάλεσε η δήλωση του: «Απειλούνται ευθέως, με σκοπό να τρομοκρατηθούν, δικαστικοί λειτουργοί, μάρτυρες, ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση