GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης για Δ. Καμμένο: Αξίζει την απόλυτη περιφρόνηση- Δεν ασχολούμαι με ένα υβριστικό αμόκ- ΒΙΝΤΕΟ

"Με τον κύριο που περιφέρεται και με υβρίζει και εννοώ τον κ. Καμμένο, και έχει μετατραπεί σε έναν περιφερόμενο υβριστή και συκοφάντ...

"Με τον κύριο που περιφέρεται και με υβρίζει και εννοώ τον κ. Καμμένο, και έχει μετατραπεί σε έναν περιφερόμενο υβριστή και συκοφάντη, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Διότι πιστεύω ότι το μόνο που του αξίζει από δω και πέρα, είναι η απόλυτη περιφρόνηση και τελεία και παύλα", ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του epsilontv, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με τα όσα του προσάπτει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Δημήτρης Καμμένος, εξηγώντας για την περίφημη επιστολή, η οποία εστάλη από το προσωπικό του mail και προκάλεσε αντιδράσεις.
"Το κείμενο αυτό ετοιμάστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και δεν χαρακτηρίζει ακροδεξιούς όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, δεν περιέχει καμία ανακρίβεια... Εγώ το είδα στα γρήγορα πριν σταλεί και δεν νοιώθω ότι έκανα κάτι κακό και πιστεύω ότι η προσπάθεια κάποιων να με συκοφαντήσουν, να με διαβάλουν, να με βρίσουν, να με προσβάλουν, αυτή η προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα, γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον των εμπνευστών τους, γιατί δεν είμαι χθεσινός στον πολιτικό βίο. Έχω κατακτήσει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων, με ορισμένες εξαιρέσεις. Και όταν αυτές οι μεμονωμένες εξαιρέσεις με βρίζουν και με συκοφαντούν, επιτρέψτε μου, να το θεωρώ τίτλο τιμής και να με κάνει να πιστεύω ότι κάνω καλά τη δουλειά μου", τονίζει ο κ. Παπαδημούλης, συμπληρώνοντας:
"Σημειώνω με ικανοποίηση ότι από το κόμμα του, τους ΑΝΕΛ, αλλά και από όλο το υπόλοιπο κοινοβουλευτικό φάσμα της αντιπολίτευσης, είναι ο μόνος που χρησιμοποιεί τέτοιους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Έχω αποφασίσει, για λόγους δικού μου αυτοσεβασμού, επειδή έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι περαιτέρω με ένα υβριστικό και συκοφαντικό αμόκ".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση