GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε ο πατέρας του Νεϊμάρ

...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πατέρας του Νεϊμάρ, με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε στον γιο του μετά την ήττα (1-3) της Παρί Σεν-Ζερμέν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

Με μήνυμά του στα social media ξέσπασε και ανέφερε:

"Σε ένα πόλεμο υπάρχουν εκείνοι που τρέφονται από νίκες. Υπάρχουν και αυτοί που, σαν άλλοι γύπες, τρέφονται από τη... σάρκα των χαμένων. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου ξέρουμε πολλούς με τέτοιες συμπεριφορές. Επωφελούνται από μια ήττα για να βγάλουν εγωισμό.

Ο γιος μου μάχεται από μικρό παιδί, πάντα μαχόταν δίκαια, αγνοώντας πάντοτε τους γύπες, και γινόταν όλο και πιο δυνατός. Και πάντα σεβόταν τους πάντες, ακόμη και τους γύπες.

Χάσαμε έναν αγώνα, αλλά για τον πόλεμο θα δούμε. Να είστε σίγουροι, ότι θα αναγεννηθεί, προετοιμασμένος για όλες τις μάχες που έχει μπροστά του. Όσο για εσάς, τους γύπες, θα είστε πεινασμένοι και δεν θα έχει μείνει τίποτα να καταπιείτε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση