GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ από όλες τις βασιλικές κατοικίες;

Κινούμενη στο πνεύμα της εποχής, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να απαγορεύσει σε όλες τις βασιλικές κατοικίες τη χρήση πλαστικού, συμπερ...

Κινούμενη στο πνεύμα της εποχής, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να απαγορεύσει σε όλες τις βασιλικές κατοικίες τη χρήση πλαστικού, συμπεριλαμβανομένων και των πλαστικών πιάτων ή ποτηριών, καθώς και τα καλαμάκια. Στόχος της είναι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει καταρτίσει ένα πλήρες σχέδιο διαχείρισης των πλαστικών του αποβλήτων, το οποίο παρουσίασε σημειώνοντας πως «υπάρχει έντονη επιθυμία να περιοριστεί η χρήση τους μέσα στο βασιλικό νοικοκυριό, μετά το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο σχετικά με το περιβάλλον.
«Το παλάτι δεσμεύεται να μειώσει τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις. Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, έχουμε λάβει ορισμένα πρακτικά βήματα για να περιορίσουμε τη χρήση πλαστικών. Σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει έντονη επιθυμία να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση