GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν ήρθε η ώρα να... γεννήσει

Μία 29χρονη από την Θεσσαλονίκη, έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν ήρθε η ώρα να... γεννήσει. Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά ήταν η αιτία να καλ...

Μία 29χρονη από την Θεσσαλονίκη, έμαθε ότι ήταν έγκυος όταν ήρθε η ώρα να... γεννήσει.
Οι αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά ήταν η αιτία να καλέσει γιατρό στο σπίτι, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ήταν θέμα λεπτών να έρθει στη ζωή το παιδί. Τελικά η γυναίκα γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
"Μας κάλεσαν για αιμορραγία και για κοιλιακό άλγος σε μία 29χρονη κοπέλα. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι της, διαπίστωσαν πως πρόκειται για το τοκετό εν εξελίξει", ανέφερε η κ. Χαριτίδου, γιατρός και επικεφαλής των διασωστών.
Η 29χρονη γυναίκα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος και όταν άρχισε να νιώθει τσιμπήματα στην κοιλά της, πήγε σε γιατρό αλλά η διάγνωση ήταν «ευερέθιστο έντερο».
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο διασώστης οδηγός, ανέπτυξε ταχύτητα για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο, συνοδεία της αστυνομίας, και η υπόλοιπη ομάδα, μέσα στο ασθενοφόρο, έδινε τον καλύτερό της εαυτό, για να έχει αίσιο τέλος ο τοκετός.
«Έτρεχα να προλάβω, σίγουρα ένα άγχος το έχεις αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Έτρεχα στην Εγνατία με τη βοήθεια της αστυνομίας», περιγράφει ο οδηγός διασώστης Χρήστος Πραφτσιώτης.
Μητέρα και κόρη, χαίρουν άκρας υγείας, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με την 29χρονη μητέρα για δεύτερη φορά, να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα νέα δεδομένα της ζωής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση