GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου για το συλλαλητήριο: Ο "σεισμός" που φαντάστηκαν οι Σαμαράς- Μητσοτάκης παρέμεινε ευσεβής πόθος

"Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα" αναφέρει σε ανακοίνω...

"Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, αλλά προσθέτει πως "ο σεισμός και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τυος τα εσωκομματικά τους".
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.
Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη.
Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει".

2 σχόλια

  1. Για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΆΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.300.000 Εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ*!!!!

    ΜΝΗμόνια και ΜΑκεδονία ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗ.ΜΑ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

    ΈΞΩ ΌΛΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!


    ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ**!!!




    *ΏΣ ΑΡΧΗ!

    **ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ κατάφερε να συσπειρώσει την ακροδεξιά του ΚΟΥΛΗ...Δυο βάρκιζες σε 60 χρονια είναι βαριά ήττα για την αριστερά...και βγαινουν τώρα Ο ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΛΑΪΚΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕ ΤΙ ΜΑΛΆΚΙΑ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕΕ!!!Είναι οι ίδιοι αυτοί που έλεγαν στο κώλο ΣΚΑΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ να παίσουν οι μισθοί για να γίνουμε ανταγωνιστικοί ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕ!!!!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ θΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΆΣΧΗΜΑ...δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα παρά να κόψουν σύνταξης τον 550 ευρώ σε 390 και το ΕΚΑΣ που για να το πάρεις θα πρέπει να κοιμάσαι στα παγκάκια η να σε μαζεύουν με το κάρο του δήμου...

    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΉΤΑΝ το φαινομενικό, ΤΟ ΜΙΣΟΣ που νιώθουν οι άνθρωποι για την αριστερά του ΤΣΙΠΡΑ ήταν η μεγάλη αίτια ...και Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ που είπε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αστειευόμενος ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ ΆΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΕΙ, ΔΙΌΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΈΝΑ ΚΆΛΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ μισθούς 8.000 χιλιάδες ευρώ δικών τουςμε με μισθό 400 ευρώ..ώρα να φαγωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση