GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Παναγιώτη Πικραμμένου...

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η κόρη του Παναγιώτη Πικραμμένου, Καρολίνα σχολίασε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού χθες στη Β...

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η κόρη του Παναγιώτη Πικραμμένου, Καρολίνα σχολίασε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού χθες στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την υπόθεση Novartis.
Η συγκίνηση ήταν εμφανής καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Παναγιώτη Πικραμμένου, ο οποίος αναφέρθηκε στα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης που τον έχουν κατακλύσει.
"Δεν συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ´ όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος. Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του" έγραψε η Καρολίνα Πικραμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση