GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος προς καταδρομείς: Να το ξέρουν όλοι, θα πολεμήσουμε όπως οι Έλληνες στρατιώτες ξέρουν - ΒΙΝΤΕΟ

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα θα πολεμήσει αν θιγούν τα εθνικά της δίκαια έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε ...

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα θα πολεμήσει αν θιγούν τα εθνικά της δίκαια έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε εκδήλωση των καταδρομέων.
Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι έκλεισε την παρέμβασή του με τα λόγια τού αείμνηστου στρατηγού Καλλίνσκη, τού Ιερολοχίτη αξιωματικού και ιδρυτή των Μονάδων Καταδρομών: «Να το ξέρουν όλοι, εχθροί και φίλοι! Θα πολεμήσουμε! Θα πολεμήσουμε με πίστη και πείσμα και με φανατισμό! Θα πολεμήσουμε παντού στα βουνά και στους κάμπους, στις πόλεις, στα χωριά και στ’ ακρογιάλια! Και θα νικήσουμε».
Ο Πάνος Καμμένος, νωρίτερα, είχε τονίσει ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα, η οποία επιθυμεί την ειρήνη και θα κάνει τα πάντα για την ειρήνη καθιστώντας, όμως, σαφές ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι από τη στιγμή που θα απειληθεί η εθνική μας κυριαρχία και η εδαφική μας ακεραιότητα να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».
«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα υπερασπιστούν την Πατρίδα όπως έχουν διδαχθεί στις Σχολές Ευελπίδων οι Αξιωματικοί που σήμερα υπηρετούν και εκείνοι που έφυγαν και παραμένουν έφεδροι», είπε ακόμη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε: «Θα πολεμήσουμε όπως οι Έλληνες στρατιώτες πολεμούν, μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας. Και αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι πρόκληση να επισκεπτόμαστε τα ελληνικά χωρικά ύδατα, τον ελληνικό χερσαίο χώρο και τον ελληνικό εναέριο χώρο, τους απαντώ: δεν είναι πρόκληση, είναι καθήκον της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας να βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος, να αποδίδουν τον οφειλόμενο φόρο και τιμή στους ήρωες και να παραμένουν εκεί μέχρι τέλους».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση