GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Ο Τσίπρας έσπειρε ανέμους και σήμερα θερίζει θύελλες - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ελεύθερα, ειρηνικά και δημ...

«Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ελεύθερα, ειρηνικά και δημοκρατικά, όπως το Σύνταγμα ορίζει. Η σημερινή έκφραση εθνικής υπερηφάνειας από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της χώρας δεν είχε κομματικό χρώμα. Κανείς άλλωστε δεν δικαιούται να εκμεταλλευτεί πολιτικά μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το σημερινό συλλαλητήριο στην Αθήνα και πρόσθεσε:
«Οι πολίτες όμως σήμερα εξέφρασαν και την αγωνία τους. Την έλλειψη εμπιστοσύνης τους σε μία κυβέρνηση που, αντί να συνεργαστεί εξ αρχής με την αντιπολίτευση για να συνδιαμορφώσει μια εθνική γραμμή, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να διχάσει τα κόμματα και τον Ελληνικό λαό πάνω σε ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα. Ο κ. Τσίπρας δεν προσπάθησε ποτέ να δημιουργήσει συνθήκες εθνικής ενότητας. Περιφρόνησε τα πατριωτικά αισθήματα των πολιτών. Έσπειρε ανέμους και σήμερα θερίζει θύελλες. Οι Έλληνες είναι προφανές πια ότι δεν εμπιστεύονται τον κ. Τσίπρα, τον κ. Καμμένο και τον κ. Κοτζιά να διαπραγματευτούν οτιδήποτε. Πόσο μάλλον ένα μέιζον εθνικό θέμα.
Ως αρχηγός της αντιπολίτευσης έχω χρέος να ακούω το λαϊκό αίσθημα χωρίς όμως να πυροδοτώ πάθη και διχασμούς. Κυρίως όμως έχω το καθήκον να εξασφαλίσω ότι θα πορευτούμε με ενότητα, αυτοπεποίθηση και ρεαλισμό, με γνώμονα πάντα το εθνικό συμφέρον».

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ κατάφερε να συσπειρώσει την ακροδεξιά του ΚΟΥΛΗ...Δυο βάρκιζες σε 60 χρονια είναι βαριά ήττα για την αριστερά...και βγαινουν τώρα Ο ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΛΑΪΚΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕ ΤΙ ΜΑΛΆΚΙΑ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΕΕΕ!!!Είναι οιίδιοι αυτοί που έλεγαν στο κώλο ΣΚΑΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ να παίσουν οι μισθοί για να γίνουμε ανταγωνιστικοί ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕ!!!!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ θΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΆΣΧΗΜΑ...δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα παρά να κόψουν σύνταξης τον 550 ευρώ σε 390 και το ΕΚΑΣ που για να το πάρεις θα πρέπει να κοιμάσαι στα παγκάκια η να σε μαζεύουν με το κάρο του δήμου...

    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΉΤΑΝ το φαινομενικό, ΤΟ ΜΙΣΟΣ που νιώθουν οι άνθρωποι για την αριστερά του ΤΣΙΠΡΑ ήταν η μεγάλη αίτια ...και Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ που είπε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αστειευόμενος ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ ΆΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΕΙ, ΔΙΌΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΈΝΑ ΚΆΛΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ μισθούς 8.000 χιλιάδες ευρώ δικών τουςμε με μισθό 400 ευρώ..ώρα να φαγωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι το «σκοπιανό» (του Νίμιτς), το «τσάμικο» (του Ράμα) και οι «αμφισβητήσεις διεθνών συνθηκών» (του Ερντογάν), βγαίνουν στην επιφάνεια από τους «προστάτες» και τους «εταίρους» των μέχρι τώρα «κυβερνήσεων μας δεν σας λένε τίποτα;;

    Ότι... αυτοί που παρέδωσαν «αμετάκλητα και άνευ όρων» την εθνική κυριαρχία της χώρας είναι και η αιτία που άνοιξε την όρεξη των... «φίλων» κρατών που μας περιβάλλουν!

    Θα βροντοφωνάξει ότι... η μόνη λύση, ΚΑΙ για το «σκοπιανό» είναι να αποκτήσει η χώρα μας την Εθνική της Ανεξαρτησία, την εθνική της αξιοπρέπεια και την ενότητα του λαού σε κοινούς στόχους, μακριά από προστάτες και νταβατζήδες, μακριά από φασιστικούς οργανισμούς -σαν την ΕΕ, το ΔΝΤ και τον ESM- μακριά από την κομματοκρατία και την κοινοβουλευτική δικτατορία, που μας τα παρουσιάζουν σαν δημοκρατία!

    Παραλογισμένοι, τρέχουν και δεν προλαβαίνουν!..Κάποιοι απ` αυτούς -σαν το ΣΥΡΙΖΑ- βλαστημώντας, φτύνοντας και προκαλώντας, όπως έμαθε να κάνει τα δυο τελευταία χρόνια, με τον πιο χυδαίο τρόπο!!

    Άλλοι –σαν τη ΝΔ- τρέχοντας, σαν κοινοί πατριδοκάπηλοι, να γλείψουν εκεί που χθες έφτυναν, στο πλευρό –τάχα- του λαού, που με τις ψήφους τους τον καταδίκασαν σε εξαθλίωση και αναξιοπρέπεια, φέρνοντάς του την κατοχή και μετατρέποντάς τον σε υποτελή!!...οι τελευταίοι, γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του... «χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, το γλείφεις»!

    Ένα, δείχνει να είναι σίγουρο...Ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ανοιχτοί λογαριασμοί με ΠΟΛΛΟΥΣ!!

    Λογαριασμοί που πρέπει κάποια στιγμή να κλείσουν!Αυτό φοβούνται κι αυτό... θέλουν ή να το αποτρέψουν ή να το καπελώσουν!



    Το πικρό ποτήρι θα τους το σερβίρει ο λαός σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣκαι θα το πιουν!

    Αργά ή γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση