GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την ανάρτηση του ιδρυτικού μέλους του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η ανάρτηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα στη προσωπική...

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η ανάρτηση ενός από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα στη προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, με την οποία προειδοποιεί ότι κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό «μπορεί να χυθεί αίμα».
Η κ. Δημητρίου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διαβιβάζοντάς του και δημοσιεύματα του Τύπου όπως επίσης και ένα βίντεο.
Υπενθυμίζεται ότι το μέλος του Ρουβίκωνα στη προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, έγραψε ότι «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Κατόπιν αυτής της ανάρτησης επανήλθε με μια ακόμη στην οποία ανέφερε: «Ασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.Κατανοητό;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση