GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής «αδειάζει» Αντώναρο: «Εκφράζει προσωπικές απόψεις», λένε συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντωναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου με ευθεία επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή...

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντωναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου με ευθεία επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση της Novartis όχι μόνο έφερε τη διαγραφή του από τη ΝΔ αλλά σήκωσε και πολύ θόρυβο στο γαλάζιο παρασκήνιο.
Άλλωστε ο Ευάγγελος Αντωναρος είχε διατελέσει υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.
«Ο Ευάγγελος Αντώναρος εκφράζει μόνο προσωπικές του απόψεις» λενε συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή βάζοντας τέλος στα οποία σενάρια επιδίωξαν κάποιοι να διακινήσουν.
Δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πάντως πως το πρωί της Δευτέρας ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος σε συνέντευξη του αναφέρθηκε και στο θέμα του Ευάγγελου Αντώναρου.
«Με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το ΄80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του » είπε ο πρώην στενος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.
Και πρόσθεσε "από τη στιγμή που έφυγα από την πολιτική δεν εκφράζω τη ΝΔ ή τον Καραμανλή αλλά τον εαυτό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση