GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό στενή παρακολούθηση άνδρας που έψαχνε τρόπο για να πάει στα Ίμια

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό στην Κάλυμνο έπειτα από καταγγελίες ψαράδων. Συγκεκριμένα, ένας άν...

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό στην Κάλυμνο έπειτα από καταγγελίες ψαράδων.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων έφθασε πριν λίγες μέρες στο νησί και αναζητούσε εναγωνίως τρόπο για να φθάσει στα Ίμια και να ανέβει πάνω στη βραχονησίδα.
Οι ψαράδες με δεδομένο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες με την Τουρκία, ενημέρωσαν αστυνομικές και λιμενικές αρχές με αποτέλεσμα ο άνδρας που, σύμφωνα με πηγές δηλώνει «ακροδεξιός και υπάλληλος του ελληνικού ΥΠΕΞ», τελεί υπό παρακολούθηση.
Πάντως, σύμφωνα με πηγές διαψεύδεται το σενάριο περί σύλληψης ή προσαγωγής του, καθώς όπως αναφέρεται «ουσιαστικά δεν έχει κάνει κάποιο αδίκημα για να είναι περιορισμένος, από την άλλη όμως μια ενέργεια τέτοιου τύπου είναι δεδομένο πως θα προκαλούσε την αντίδραση των Τούρκων με άγνωστα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση