GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αρχείο η υπόθεση των δηλώσεων πόθεν έσχες του Στουρνάρα

Στην απόφαση που έλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο να θέσει στο αρχείο την υπόθεση δηλώσεων πόθεν έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, κάνει μνεία η Ε...

Στην απόφαση που έλαβε τον περασμένο Δεκέμβριο να θέσει στο αρχείο την υπόθεση δηλώσεων πόθεν έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, κάνει μνεία η Επιτροπή Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.
«Η Επιτροπή του άρθρου 3Α του Ν.3213/2013, κατόπιν προφορικού αιτήματος του κ. Στουρνάρα, συνεδρίασε την 1η Δεκεμβρίου 2017 και συζήτησε δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" της 19ης Νοεμβρίου 2017 (που τον αφορούσε). Μετά από έρευνα των σχετικών Δηλώσεων του υπόχρεου, η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατόπιν τούτου έθεσε την υπόθεση στο Αρχείο», αναφέρει η εν λόγω Επιτροπή.

1 σχόλιο

  1. Ένας χαζός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης τι κάνει;;; φέρετε χαζά ΈΚΑΝΕ τα συλλαλητήρια πολιτική ΤΟΥ...και τώρα δεν πάει να ενημερωθεί γιατί δεν γουστάρει τον Καμμένο.....ΈΝΑ κώλο κόμμα το κατάντησαν οι Σαμάρας, Άδωνις ,Μητσοτάκης ΕΔΏ ΔΕΝ πήγε να παράδοση ο πρώην πρωθυπουργός στον ΝΥΝ πρωθυπουργό >ΣΑΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ<..και μιλάνε στον απλό λαό για δημοκρατικές συμπεριφορές, για ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ διακαιώματα δικαιοσύνη και μάλιστα τα μαθήματα τα κάνει ο ο ΑΔΩΝΙΣ!!! απειλώντας πρωθυπουργό, υπουργούς, δικαστές μάρτυρες ακόμα ακόμα και την ίδια την Αμερικανική δικαιοσύνη,το FBI και την μεγαλύτερη μυστική υπηρεσία επικοινωνιών και πληροφοριών αλλά και δεδομένων του πλανητη την NSA μου έρχεται να φάω τα πτυχία μου μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν ότι δεν αφήνουν ίχνη αν δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, η οφ σορ εταιρεία ΆΛΛΑ έχουν 60-100 συγγενείς τοποθετημένους στα γραφεία τους ο Τσοχατζόπουλος είχε τον εξάδελφο του ΔΕΞΊ του χέρι.,Ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος μας έλεγαν για τους αριθμούς τον λογαριασμών τους ότι ήταν τηλεφωνικοί αριθμοί...
    Δεν είναι δικαιοσύνη το να ακολουθείς άδικους νόμους.Η πληροφορία είναι δύναμη. Όμως, όπως κάθε δύναμη, υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους.Ολόκληρη η παγκόσμια επιστημονική και πολιτιστική κληρονομιά, η οποία δημοσιεύθηκε στη διάρκεια των αιώνων σε βιβλία και περιοδικά, ολοένα ψηφιοποιείται και Ήρθε η ώρα να τα φέρουμε στο φως ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΌΛΟΙ .

    Το μόνο βέβαιο, είναι πως αν γινόταν κάποια πραγματικά ανεξάρτητη έρευνα, αυτή θα αποδείκνυε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που συντάσσουν νομοσχέδια, είναι άνθρωποι επικίνδυνοι και με σχιζοειδή προσωπικότητα.νόμος περί ευθύνης υπουργών που ολοι ψαχνουν πια ειναι παραγερνάμενα ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟ ΦΩΣ !!!!ΆΛΛΑ μετά σου αμολάνε ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!

    όμως οι υπολογιστές της NSA έχουν τοποθετηθεί σε ένα χώρο περίπου 2,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων ενώ οι υπόλοιπες υπηρεσίες συντήρησης και ελέγχου στεγάζονται σε δωμάτια συνολικού εμβαδού 89 χιλιάδων τ.μ.
    Για την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στα 40 εκ. δολάρια το χρόνο, θα χρησιμοποιείται μια ολόκληρη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής των 65 MW. Ακόμη όμως και σε περίπτωση καταστροφής της μονάδας ή του δικτύου μεταφοράς ρεύματος, το κτίριο της NSA διαθέτει ενεργειακή αυτονομία τριών ημερών. Το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιείται για τα συστήματα ψύξης των υπερυπολιστών, συνολικού βάρους 60.000 τόνων, τα οποία παραμένουν σε λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο.

    Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως να αφορά την υπολογιστική ισχύ των υπερυπολογιστών που θα χρησιμοποιούνται για τη συλλογή, ανάλυση και αποθήκευση δεδομένων. Αν και τα ακριβή στοιχεία για τις υπολογιστικές ικανότητες της NSA παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, αρκετοί ερευνητές επιχείρησαν να υπολογίσουν την ισχύ και τον αποθηκευτικό χώρο που απαιτείται για ένα εγχείρημα τέτοιων διαστάσεων.

    Εάν η NSA θέλει ΈΧΕΙ πραγματικά υπό τον έλεγχό της το σύνολο των δεδομένων που διακινούνται στον παγκόσμιο ιστό η νέα μονάδα μέτρησης του όγκου των δεδομένων θα είναι το Yottabyte (δηλαδή 1.000.000.000.000.000.000.000.000 bytes ή ένα τετράκισεκατομμύριο Gigabyte)... Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επινοηθεί όρος που θα μπορούσε να περιγράψει την επόμενη μονάδα μέτρησης. Προκειμένου να δώσει μια εικόνα του μεγέθους αυτών τον αριθμών ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google εξηγούσε ότι από τη δημιουργία του έως το 2003 το ανθρώπινο είδος είχε παράξει γνώση ισοδύναμη με 5 exabyte (ένα εκατομμύριο exabyte αποτελούν ένα yottabyte). Σύμφωνα όμως με την εταιρεία Cisco ο όγκος των δεδομένων που θα διακινείται μέσω του Ιντερνετ μέχρι το 2020 θα αγγίζει τα 966 exabyte το χρόνο.


    Στον τομέα μου ΕΧΩ θα σας πω ότι σε πέντε χρονια η τεχνολογία θα αλλάξει όλη την εργασίαόπως τα γνωρίζουμε ΌΛΟΙ ΣΉΜΕΡΑ παγκόσμιος γύρο στο 20-30%..ΑΚΟΎΣΑΤΕ κανέναν Ελληνα πολιτικό; η κόμμα να μιλά για αυτό που μας έρχεται σαν φωτοβολίδα;;


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση