GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σοκ στο Χόλιγουντ: Και η Ούμα Θέρμαν καταγγέλλει τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Η Ούμα Θέρμαν κατηγόρησε τον έως πρότινος πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για επίθεση και άσκηση πιέσεων σε βάρος της...

Η Ούμα Θέρμαν κατηγόρησε τον έως πρότινος πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για επίθεση και άσκηση πιέσεων σε βάρος της, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στους New York Times.
Έπεται από ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Παρίσι που είχε μια αναπάντεχη τροπή καθώς ο Γουάινσταϊν προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, κατόπιν σε μια σάουνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, η Ούμα Θέρμαν βρήκε τον παραγωγό της στο Λονδίνο, επίσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.
«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα» περιγράφει η ίδια στη συνέντευξη.
«Ο Γουάινσταϊν παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Θέρμαν αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα.
Ο εκπρόσωπος τύπου περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».
Μετά την επίθεση, που διαπράχθηκε μετά την κυκλοφορία στους κινηματογράφους του «Pulp Fiction» (1994) και προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Kill Bill: Vol. 1 (2003), η Ούμα Θέρμαν πήγε στο ξενοδοχείο του παραγωγού για να τον αντιμετωπίσει.
Η ίδια σημειώνει ότι τον προειδοποίησε: «Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι».
Σύμφωνα με την φίλη της Ιλόνα Χέρμαν, που τη συνόδευε, η Θέρμαν έβραζε από οργή μετά τη συνάντησή της με τον Γουάινστιν εκείνη την ημέρα. Ο παραγωγός την απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της.
Τις κατηγορίες αρνήθηκε η πλευρά Γουάινσταϊν. Ο εκπρόσωπος τύπου του είπε ότι η Ούμα Θέρμαν ήταν μια «φανταστική ηθοποιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση