GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΣΑΤ: Καταδικάζουμε την επίθεση του Μπόγρη

Ο Σωτήρης Γεωργίου κατήγγειλε πώς δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη και ο ΠΣΑΤ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον δημοσιογράφο, ενώ περ...

Ο Σωτήρης Γεωργίου κατήγγειλε πώς δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη και ο ΠΣΑΤ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον δημοσιογράφο, ενώ περιμένει να δει τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ αναφέρει:
"Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στη σημερινή του (9.2.18) συνεδρίαση, μεταξύ των άλλων, ασχολήθηκε με την πράξη βιοπραγίας, που έγινε γνωστή, του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μπόγρη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εναντίον του συναδέλφου Σωτήρη Γεωργίου, την οποία και καταδικάζει απερίφραστα.
Το γεγονός μάλιστα, της ιδιότητας του αθλητή για τον δράστη της συγκεκριμένης επίθεσης, δημιουργεί επιπρόσθετα την ανάγκη να ζητήσουμε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τις περαιτέρω ενέργειές της, τις οποίες και αναμένουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο ΠΣΑΤ, δηλώνει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο Σωτήρη Γεωργίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση