GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Καραμανλίδικα του Κωστάκη...

Greta Christofilopoulou    Τα Καραμανλίδικα του Κωστάκη Ο Αβραμόπουλος κάρφωνει Καραμανλή για την υπόθεση Novartis παίρνοντας ρεβανς ...

Τα Καραμανλίδικα του Κωστάκη
Ο Αβραμόπουλος κάρφωνει Καραμανλή για την υπόθεση Novartis παίρνοντας ρεβανς γιατί ο Καραμανλής τον αποκαλούσε έξαλλος «Μούμια της πλατείας Κοτζιά» την εποχή που ίδρυσε το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών.
Στη ΝΔ, όλοι ανεξαιρέτως πιστεύουν οτι ο Παπαγγελόπουλος (ανθρωπος του Καραμανλή και σύνδεσμος του με τον ΣΥΡΙΖΑ) επιτίθεται στο κόμμα με τις ευλογίες του Βούδα της Ραφήνας και αντάλλαγμα να μην μπλεχτεί το όνομα του με τη Novartis.
O Σαμαράς και οι προσκείμενοι σ´ αυτόν βουλευτές είναι εξω φρενών με τον Καραμανλή και τους Καραμανλικούς επειδή έχουν συλληφθεί κατ´ επανάληψη να συναγελάζονται με τους Συριζαίους συναδελφους τους.
Ο Βλάχος, (άνθρωπος του Καραμανλή) ζητά παραίτηση Άδωνη κάνοντας έξαλλους τους Μητσοτατικούς.
Ο Αντώναρος (άνθρωπος του Καραμανλή) καρφώνει Άδωνη ως ξένο σώμα.
Ο Μητσοτάκης διαγράφει Αντώναρο και αυτός θεωρεί την διαγραφή αντικαταστατική.
Ουδείς στη ΝΔ δεν πιστεύει οτι ο Αντώναρος ενεργεί χωρίς τις ευλογίες Καραμανλή.
Καραμανλικοί και Σαμαρικοί θεωρούν οτι ο Μητσοτάκης δεν έχει το αρμόδιο ηγετικό προφιλ για τη θέση του αρχηγού του κόμματος.
Σαμαρικοί και Μητσοτατικοί είναι έξαλλοι με τον Παυλόπουλο (άνθρωπο του Καραμανλή) επειδή παίζει τα παιχνίδια του και αβαντάρει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ατμόσφαιρα από τα Καραμανλίδικα χωρίς μυρωδιά παστουρμά, αλλά σήψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση