GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Κασιμάτης στο συλλαλητήριο: Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στην ομιλία του τόν...

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στην ομιλία του τόνισε ότι "υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό".
"Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι 'χειροπόδαρα' συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο 'ναι' στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του".
"Η Ελλάδα εδώ", συνέχισε, "είναι ολόκληρη και λέει 'όχι' στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα", ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: "Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιονία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα. Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του".
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

4 σχόλια

  1. Για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΚΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΆΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.300.000 Εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ*!!!!

    ΜΝΗμόνια και ΜΑκεδονία ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗ.ΜΑ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

    ΈΞΩ ΌΛΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!


    ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ**!!!




    *ΏΣ ΑΡΧΗ!

    **ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ κατάφερε να συσπειρώσει την ακροδεξιά του ΚΟΥΛΗ...Δυο βάρκιζες σε 60 χρονια είναι βαριά ήττα για την αριστερά...και βγαινουν τώρα Ο ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΛΑΪΚΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΆΤΕ ΤΙ ΜΑΛΆΚΙΑ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕΕ!!!Είναι οι ίδιοι αυτοί που έλεγαν στο κώλο ΣΚΑΙ από το πρωί μέχρι το βράδυ να παίσουν οι μισθοί για να γίνουμε ανταγωνιστικοί ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΩΣ ΛΑΟ ΕΕ!!!!

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΏΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ θΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΆΣΧΗΜΑ...δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα παρά να κόψουν σύνταξης τον 550 ευρώ σε 390 και το ΕΚΑΣ που για να το πάρεις θα πρέπει να κοιμάσαι στα παγκάκια η να σε μαζεύουν με το κάρο του δήμου...

    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΉΤΑΝ το φαινομενικό, ΤΟ ΜΙΣΟΣ που νιώθουν οι άνθρωποι για την αριστερά του ΤΣΙΠΡΑ ήταν η μεγάλη αίτια ...και Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ που είπε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ αστειευόμενος ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ ΆΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΕΙ, ΔΙΌΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΈΝΑ ΚΆΛΟ ΞΕΚΑΘΆΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ μισθούς 8.000 χιλιάδες ευρώ δικών τουςμε με μισθό 400 ευρώ..ώρα να φαγωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ MERDE!!!

    Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
    Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

    Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

    1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

    2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.!!!!! ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.!!!!! ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία......ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ..ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ....Η ΜΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ !! ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ..ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ !! ΟΜΩΣ ..ΗΞΕΡΕ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ .Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ..ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.............. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ..ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΎΕΤΑΙ ..ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΎΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ.. ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΆ ΟΤΑΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ((ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ)) ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ........ .. ΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ..... ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ !!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!! ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ-ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣTO OIKEIO ΑΣΤΥΝ.ΤΜΗΜΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ---ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΟ 120ο ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. Εκτυπώστε από εδώ : https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση