GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεύκωμα "Ψωμί στη Μεσόγειο" με συμμετοχή της Συρίας...

Τ ο Διαδραστικό Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα Αττικής , όπου στεγάζεται και το...

Το Διαδραστικό Αγροτικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα Αττικής, όπου στεγάζεται και το... Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία το "1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ψωμιού" τον Ιούνη 2017.
Η Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας συμμετείχε σ' αυτή τη διεθνή πολιτιστική δράση με εκθέματα ψωμιού της Συριακής γης, των Λαϊκών παραδόσεων της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η επιτυχής προσπάθεια του Μουσείου Βαρνάβα με το Φεστιβάλ Ψωμιού αποτυπώνεται σήμερα σε μια καλαίσθητη έκδοση ενός καταπληκτικού βιβλίου-Λευκώματος, που αποτυπώνει λαϊκές παραδόσεις των λαών της Μεσογείου.
Το Λεύκωμα κυκλοφορεί κι είναι πλέον ένα σημαντικό έργο που εκφράζει την ψυχή των εθελοντών της περιοχής και την αγάπη τους για τον τόπο τους κι όλους του λαούς.
Η Επιτροπή μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου, για την παρουσίαση της Συρίας, που αποδεικνύει τις στενές κι αδελφικές σχέσεις του Ελληνικού και Συριακού λαού, που χάνονται στους αιώνες.
Αξίζει να επισκεφθούμε και να θαυμάσουμε το έργο του Μουσείου, αλλά κι οι φίλοι των Λαϊκών παραδόσεων και πολιτισμού να προμηθευθούν το υπέροχο Λεύκωμα:
Ανδρούτσου 7
Βαρνάβας, 19014
Βορειοανατολική Αττική
Ελλάδα
e-mail: museo@ilmb.gr
τηλ.: 22950 97870 | 6936891193, 6937822962
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Μηλέα Παππά, Πέτρος Κατσίκης
Ωράριο Λειτουργίας:
Για Δευτέρα-Σάββατο επικοινωνήστε μαζί μας
Κυριακή: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.

Για την Επιτροπή
Νάσος Ζαγγογιάνης, μέλος Δ.Σ., υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση